portrait of a mature confident woman looking into 2022 01 13 22 22 43 utc@2x

Heuningwysers brengt jebedrijf verder.

Carolien Bouwmans

Bedrijfadviseur

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Over ons

Wat kan Heuningwysers voor je doen?

Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent, bezig zijn met je vak. Lukt het je om daar een mooi bedrijf van te maken, dan krijg je het steeds drukker met zaken die niet je vak zijn: Personeel, verkoop, manager zijn, financieel overzicht houden.

Niet zo gek als je dan eens tegen je eigen grenzen aan loopt. Bijvoorbeeld dat je het te druk hebt, je bedrijf te weinig rendement oplevert of dat je meer met de waan van de dag bezig bent dan met de toekomst.

Het gros van dit soort problemen is op te lossen door (beter) financieel inzicht, focus op de activiteiten die écht bijdragen aan wat je wilt bereiken en het aantrekken van klanten die beter bij je bedrijf passen.

Heuningwysers analyseert samen met jou waar het knelpunt zit, neemt als het nodig is tijdelijk werkzaamheden uit handen, maakt samen met jou een plan voor de toekomst en leert je on-the-job hoe je de knelpunten kan oplossen. Zodat jij zelf aan het stuur zit van een toekomstbestendig bedrijf. Zo brengen we jou én je bedrijf verder.